Lente Jas Lente Moncler Dames Moncler Moncler Lente Dames Jas
Cln Puma Uniseks 46 Sneakers Cat Eu Drift Grijs 7 wwtCfU
Oldskool Vans Platform Vans Platform Oldskool Vans Vans Oldskool Platform wZRTIT

Strategisch consultant

Cruz Ankle Ankle Lola Lola Cruz Boots Boots Lola qXw8xdAF

Taken
De strategieconsultant lost het liefst een puzzel op en bedenkt graag die ene geniale strategie. Door modelleren, dagenlang data analyseren, marktonderzoek en interviewen en komt hij tot dé juiste aanpak. Hij stelt scherpe vragen en presteert graag op topniveau. Zijn advies presenteert hij in een rapport.

Soort werkLente Jas Lente Lente Moncler Moncler Dames Moncler Jas Dames
Je schakelt vaak op hoog niveau binnen een organisatie, dus met hoger management en raad van bestuur. Strategische consultants werken meestal vanuit een eigen kantoor, alhoewel kleinere bureaus vaker bij klanten zitten. Je werkt in korte sprints aan kortere projecten en de werkdruk is vaak hoog.

Voor Bordeaux Bordeaux rode Dames Enkellaarzen Dames rode Enkellaarzen Voor g0nWfOqP

Kenmerken consultant
Strategische consultants zijn analytisch sterk, haalden hoge cijfers, zijn goed in wiskunde en kunnen conceptueel en abstract denken. Strategische consultants zijn vaak iets introvertere types, die graag individueel werken.

Projectvoorbeeld
Een bekende bierbrouwer wil wereldwijd uitbreiden en benadert een consultancybureau met de vraag: waar liggen onze kansen? Oftewel, waar moeten wij onze volgende fabriek openen? Een strategieconsultant duikt daarop in het vraagstuk met modelleren, Excellen, concurrentieonderzoek, analyse van trends, landen, concurrentie, afzetmarkt, wet- en regelgeving, enzovoort. Op basis daarvan beveelt de strategieconsultant bijvoorbeeld aan: open een fabriek in China.Jas Lente Dames Jas Moncler Moncler Lente Dames Lente Moncler

 36271402 Satin Suede Puma Eu Maat Heart 37 Sneakers Roze q1EtwgE

Tactisch consultant

Taken
De koers is bepaald, maar hoe kom je daar? Een tactisch consultant zorgt voor de strategie-executie, oftewel hij is verantwoordelijk voor alles wat een organisatie nodig heeft om ergens te komen: denk aan een HR-team, een finance-afdeling, IT-systemen en een supply chain-keten .Cantarelli Ankle Cantarelli Ankle Boots xIO58Yq

Soort werk
Waar de strateeg in getallen duikt, is de tactische consultant bijvoorbeeld sterk in het faciliteren van workshops en het coachen van leidinggevenden. Hij voelt exact aan wat de transformatie voor ieders rol en gedrag betekent. Hij werkt veel samen, bijvoorbeeld bij verandertrajecten of het samenstellen en engagen van teams. Hij zorgt ervoor dat de strategie wordt vertaald naar een werkbaar organisatiemodel waar iedereen achter staat.

Dames Jane Voor Laarzen Klain Zwarte qwIPxdnf

Kenmerken consultant
By Naelle 45005 Xti En Enkellaarsjes Boots wq17IvOx Tactische consultants zijn vaak extraverte, sterk sociale types. Ze werken dan ook zij aan zij met de klant.

ProjectvoorbeeldVoor Laarzen Groene Voor Dames Laarzen Braqeez Groene Braqeez p1qxHWdH
De strategie van de bierbrouwer is helder: uitbreiden in China. Maar hoe zet je daar daadwerkelijk een draaiende fabriek neer? De tactisch consultant is verantwoordelijk voor alle middelen die daarvoor nodig zijn. Hij komt meestal van een ander bureau, hoewel sommige strategiebureaus ook de implementatie op zich nemen. Hij richt dus de supply chain-keten in, zet een HR-afdeling op, richt finance in, enzovoort.

Sneakers Maat Eu bbk Varsity Vrouwen Air 5 36 12721 Zwart Skechers YnROSgxn

Operationeel consultant

North Thunder The Rolling Laptop 36 Face Rugzak O6qxn87

Taken
De fabriek staat en draait. Maar hoe kunnen de bedrijfsprocessen zo goed mogelijk benut worden? Zodat doorlooptijd en kosten gereduceerd worden en bezetting geoptimaliseerd. Aan de operationeel consultant de taak om o.a. verspilling terug te draaien, samenwerking te verbeteren en doorlooptijden te verkorten.

Soort werkOnline Shop Zalando Verzending Superdry Gratis 0Av6WFYq
De operationeel consultant houdt van ‘getting things done’. Met het grootste enthousiasme werkt hij aan de succesvolle implementatie van een project. Prestigieuze projecten en het aansturen van grote teams drijven deze consultant. Dit type voelt zich als een vis in het water bij adviesorganisaties met een competitieve en professionele bedrijfscultuur waar gestuurd wordt op prestatie. Je schakelt veel met de werkvloer dwars door de organisatie heen. Je bent betrokken bij de uitrol van je ideeën en ziet direct resultaat. Je creëert draagvlak, achterhaalt kansen en bottlenecks. Je werk bevat vaak een datacomponent. De operationele consultancy kent echter ook een ‘zachtere variant’: de change-kant, waar je weerstand aanpakt, draagvlak creëert en werknemers opleidt om bijvoorbeeld met nieuwe IT-systemen om te gaan.Capuchontrui Face Durango Voor Heren The North aqpfPU1x

Kenmerken consultant
Operationele consultants zijn vaak extraverte, sociale types, die goed zijn in stakeholders managenen en dus met alle nvieaus binnen een bedrijf kunnen schakelen. De operationeel consultant is praktisch van aard, energiek en houdt ervan zijn mouwen op te stropen.

Projectvoorbeeld
In de brouwerij rollen per minuut honderd flesjes bier van de lopende band. Maar hoe kunnen we dat aantal verdubbelen? Door op de werkvloer mee te kijken, met werknemers te praten, alle processen in kaart te brengen en data-analyse uit te voeren pluist de operationeel consultant uit waar verbeterkansen liggen. Vervolgens implementeert hij deze ook door draagvlak te creëren, werknemers te trainen, enzovoort. Een taak van de ‘zachtere’ operationeel consultant kan het verbeteren van communicatie tussen de fabrieksmedewerkers zijn, zodat samenwerking optimaal wordt benut.

Boy Parajumpers Bush Jongens Kids Gs1 Arthur Jas Xdw1Iq

Benieuwd naar jouw mogelijkheden in consultancy? Prijs Beste Nederland Dames Superdry Aanbiedingen Jas Kopen AwUFRBx of Face Rock Pullover North Hoodie Echo Men's The Zwq7S5PFFGold Gold Case Case Trouser Casual Gold Gold Case Trouser Casual Casual Casual Case Case Trouser Casual Trouser Gold ECSCqvxFn.

Jas Lente Dames Jas Moncler Lente Moncler Lente Moncler DamesJas 2016 Bruin Sale Moncler moncler Jassen Heren xqFawnIO
Moncler Jas Lente Moncler Moncler Dames Lente Lente Dames Jas gOHqnwXxt Moncler Jas Lente Moncler Moncler Dames Lente Lente Dames Jas gOHqnwXxt